Διαδικτυακή Ημερίδα: «Η Στρατηγική από το Αγρόκτημα στο Πιάτο»
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Βιομηχανίας και Επιχειρήσεων (ΠΣΧΒΕ) με την υποστήριξη του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ και του Επιστημονικού Τμήματος Τροφίμων της Ε.Ε.Χ. διοργάνωσε, στο πλαίσιο ενημέρωσης και επιμόρφωσης των μελών του, ενημερωτική διαδικτυακή ημερίδα το Σάββατο 19 Μαρτίου (10.00-13.00) με θέμα:
«Η Στρατηγική από το αγρόκτημα στο πιάτο, νέες απαιτήσεις νομοθεσίας διατροφικής επισήμανσης κ.λ.π.»
ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
- Ρ. Γαμβρός (Χημικός, πρόεδρος Επιστ. Επιτροπής ΣΕΒΤ)
«Η διατροφική πολιτική μέσα από το πλαίσιο της στρατηγικής F2F: Προκλήσεις και ευκαιρίες» - Δρ. Γ. Μπόσκου (Δρ. Χημικός, Καθηγητής Χαροκόπειου Πανεπιστημίου)
«Συσκευασμένα γεύματα έτοιμα για μαγείρεμα, χρειάζονται ανασύνθεση;» - Π. Ζουζανέας (MSc. Χημικός, Υπ. Τ.Π.Ε. ΙΟΝ Α.Ε.)
«Υφιστάμενα συστήματα FOPNL, Τί μέλλει γενέσθαι στα πλαίσια της στρατηγικής F2F;»
Τις εργασίες της ημερίδας προλόγισαν:
Ο καθηγητής του Τμήματος Χημείας (Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων) του ΕΚΠΑ, κ. Δρ. χημικός Χ. Προεστός. και ο πρόεδρος του τμ. Τεχνολογίας Τροφίμων ΠΑΔΑ, κ. Δρ. χημικός Π. Ζουμπουλάκης.
Μετά το τέλος των παρουσιάσεων ακολούθησε συζήτηση με τους προσκεκλημένους και την παρέμβαση του προέδρου ΠΕΤΕΤ, κ. Ι. Σμαρνάκη.
Η ημερίδα ήταν ανοικτή, με δωρεάν συμμετοχή, μέσω της χορηγηθείσας πλατφόρμας Webex από το Τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ. Υπήρξε η δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης εφόσον ζητήθηκε.
Οι παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό και μπορείτε να τις κατεβάσετε επιλέγοντας τον τίτλο της κάθε εισήγησης παραπάνω.