Τελευταία Νέα:

Προκήρυξη Εκλογών Π.Σ.Χ.Β.Ε.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΧΒΕ θα λάβει χώρα την Κυριακή 07 Νοεμβρίου 2021. Η διαδικασία θα γίνει εξολοκλήρου ηλεκτρονικά σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία μέσω εγκεκριμένης ψηφιακής πλατφόρμας. Κάθε συνάδελφος θα μπορεί να ψηφίσει μέσω υπολογιστή, laptop, tablet ή ακόμα και κινητού τηλεφώνου από οποιοδήποτε σημείο. Ο σχετικός σύνδεσμος θα ανακοινωθεί εγκαίρως με νέα ανακοίνωση.

Κάθε συνάδελφος έχει δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα για τα όργανα του Συλλόγου (ΔΣ, Εξελεγκτική Επιτροπή, Εκπροσώπηση στο ΕΚΑ) μέχρι και την 26 Οκτωβρίου 2021 με αποστολή σχετικής υπεύθυνης δήλωσης στο e-mail του Συλλόγου: [email protected]

Κάθε συνάδελφος έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει είτε ως υποψήφιος είτε ως ψηφοφόρος εφόσον είναι οικονομικά τακτοποιημένος. Για κάθε συνάδελφο με οικονομικές εκκρεμότητες η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ότι μπορεί να γίνει οριστική και εφάπαξ τακτοποίηση οφειλών και να συμμετάσχει στις εκλογές με την κατάθεση του ποσού των €20 στο λογαριασμό του ΠΣΧΒΕ στην Εθνική Τράπεζα στο ΙΒΑΝ GR5401101080000010829601094 ή στον αριθμό λογαριασμού 108/29601094. Το αποδεικτικό της κατάθεσης πρέπει να αποσταλεί στο e-mail του Συλλόγου: [email protected] μέχρι 26 Οκτωβρίου 2021.

Για να είναι εφικτή η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία, παρακαλούμε πολύ όπως μας δηλώσετε το e-mail σας με αποστολή σχετικού μηνύματος στο [email protected]. Στο e-mail που θα δηλώσετε θα λάβετε αυτοματοποιημένα μοναδικούς ατομικούς κωδικούς από την πλατφόρμα μέσω της οποίας θα γίνει η ψηφοφορία με τους οποίους θα μπορέσετε να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις επί της εκλογικής διαδικασίας καθώς και όλα τα νέα του ΠΣΧΒΕ στην ιστοσελίδα του Συλλόγου psxbe.gr.

Παρακαλούμε πολύ όλους τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους ώστε να παραμείνει ισχυρός ο Σύλλογος στο νέο ταχέως μεταβαλλόμενο εργασιακό τοπίο.

Το ΔΣ του Συλλόγου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ 2021