Τελευταία Νέα:

Σεμινάριο ISO 15189:2012

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Βιομηχανίας και Επιχειρήσεων (ΠΣΧΒΕ) διοργανώνει στις 19 και 20 Απριλίου 2019 ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «ISO 15189:2012 Λειτουργία και Διαπίστευση Κλινικών Εργαστηρίων». Εισηγητές των θεμάτων είναι ο Δρ Μιχαήλ Κουππάρης, ομότιμος καθηγητής Αναλυτικής Χημείας – Φαρμακευτικής Ανάλυσης ΕΚΠΑ, και η Δρ Ειρήνη Λεϊμονή, υπεύθυνη ποιότητος και διασφάλισης προσωπικών δεδομένων του ομίλου AFFIDEA.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται α) σε όλους τους επιστήμονες που εργάζονται στον εργαστηριακό τομέα του χώρου της υγείας και β) σε εκείνους που θα επιθυμούσαν να ενημερωθούν πάνω στον τρόπο οργάνωσης των κλινικών εργαστηρίων. Πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία και φιλοξενία του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο του Ινστιτούτου, Βασ. Σοφίας 127, Αθήνα.

Ο αριθμός των ατόμων που θα το παρακολουθήσουν θα είναι μέχρι 35. Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται σε €50 για τα μέλη του ΠΣΧΒΕ, €70 για τα μη μέλη του ΠΣΧΒΕ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

(Το κόστος συμμετοχής θα καλύψει αποκλειστικά τα έξοδα πραγματοποίησης του σεμιναρίου)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 17/04/2019, η δε τακτοποίηση της οικονομικής τους οφειλής μπορεί να γίνει και την ημέρα του σεμιναρίου.

To ακριβές πρόγραμμα του σεμιναρίου θα το βρείτε εδώ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο μπορούν να γίνονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση [email protected]. Η σειρά προτεραιότητας θα τεκμηριώνεται μέσω της ημερομηνίας αποστολής της δήλωσης.