Τελευταία Νέα:

Σεμινάριο: «ISO 15189:2022, οι αλλαγές σε σχέση με την έκδοση του 2012»

PDF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Βιομηχανίας και Επιχειρήσεων (Π.Σ.Χ.Β.Ε.), διοργανώνει στις 14 Ιουνίου 2024 ημέρα Παρασκευή (ώρες 17.00-21.00), τετράωρο σεμινάριο σύγχρονης (on–line) τηλεκατάρτισης με θέμα:

«ISO 15189:2022, οι αλλαγές σε σχέση με την έκδοση του 2012»

Εισηγήτρια είναι: Η κυρία Άννα Στεφανίδου, Χημικός, MSc. στη στατιστική, πρώην Προϊσταμένη Τμήματος Προγραμματισμού, διεκπεραίωσης Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Διαπίστευσης Εργαστηρίων ΕΣΥΔ, Επικεφαλής Αξιολογήτρια Κλινικών Εργαστηρίων.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται :

  1. σε όλους τους επιστήμονες που εργάζονται στον εργαστηριακό τομέα του χώρου της υγείας και εμπλέκονται σε δραστηριότητες ποιότητας και/ή τεχνικής υποστήριξης που σχετίζονται με την εξέταση ιατρικών δειγμάτων και την έκδοση αποτελεσμάτων, καθώς και
  2. σε εκείνους που θα επιθυμούσαν να ενημερωθούν πάνω στον τρόπο οργάνωσης των κλινικών εργαστηρίων.

Το αποτέλεσμα της παρακολούθησης θα είναι η καλύτερη κατανόηση των κυριότερων αλλαγών στην νέα έκδοση του προτύπου, σε σχέση με την παλιά.

Προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες είναι η γνώση του προτύπου ISO 15189:2012.

Το κόστος της συμμετοχής ανέρχεται σε 20 € για τα μέλη του ΠΣΧΒΕ, 35 € για τα μη μέλη του ΠΣΧΒΕ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 12/06/2024. Οι δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο μπορούν να γίνονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση [email protected] (όπου και θα λάβουν οδηγίες για την κατάθεση το ποσού συμμετοχής καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες).

Το Δ.Σ. του Π.Σ.Χ.Β.Ε.