Διαδικτυακή Ημερίδα «Τεχνολογία Σοκολάτας – Βιομηχανική Παραγωγή»
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Βιομηχανίας και Επιχειρήσεων (ΠΣΧΒΕ) με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ διοργάνωσε επιμορφωτική ημερίδα το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 (11:00-14.00) με θέμα:
«Τεχνολογία Σοκολάτας – Βιομηχανική Παραγωγή»
Η ημερίδα απευθύνθηκε σε κάθε ενδιαφερόμενο, η συμμετοχή ήταν ελεύθερη και δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Το πρόγραμμα της ημερίδας είχε συνοπτικά ως εξής:
- Εισαγωγή – υποδοχή (ΔΣ ΠΣΧΒΕ)
- Χαιρετισμός από τον κ. Χαράλαμπο Προεστό, αναπληρωτή καθηγητή και Διευθυντή του Εργαστηρίου Χημείας Τροφίμων του τμήματος Χημείας του ΕΚΠΑ
- Τεχνολογία παραγωγής κακάο και σοκολάτας: οι βασικές αρχές (Βασίλης Μπουκίδης, Χημικός, Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, ΙΟΝ ΑΕ)
- Η βιομηχανική παραγωγή της σοκολάτας: τα μυστικά και τα προβλήματά της (Μιλτιάδης Παπαδόπουλος, Χημικός)
Οι παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό και μπορείτε να τις κατεβάσετε επιλέγοντας τον τίτλο της κάθε εισήγησης παραπάνω.